Според него БСП е в състояние да спечели изборите През

...
Според него БСП е в състояние да спечели изборите През
Коментари Харесай

Станишев закри конгреса отново със заявка за втори мандат

Според него Българска социалистическа партия е в положение да завоюва изборите През тези години на присъединяване в ръководещата коалиция направихме доста за модернизацията на българската страна,един мандат не стига. Това съобщи министър председателят и водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев при закриването на 47 – ия конгрес на левицата. По думите му това, което социалистите вършат през днешния ден, и това, което ще вършат в бъдещето, е по-доброто за страната. „ Нашата партия е в положение да завоюва идващите парламентарни избори. Имаше време когато мнозина от симпатизантите ни бяха разколебани. През последната година ние дадохме задоволително доста доказателства, че това, което Българска социалистическа партия е дала обещание, го прави”, съобщи Станишев. Той сподели още, че до края на мандата Българска социалистическа партия ще извърши голяма част от политическа стратегия на партията.
Предстоят ни доста сложни месеци на политически битки с нашите съперници, които доста постоянно излизат отвън рамките на полемиката, предизвести той делегатите.
Новият остарял водач на Българска социалистическа партия беше безапелационен, че през последните години забележителна част от пролбемите в публичното пространство социалистите са основали сами и с разноговоренето и със шерването на едно или друго пред медиите. Той съобщи, че няма да толерира подобен вид държание. „ Това не е правилно, има време и място, където тези неща, би трябвало да се споделят открито”, съобщи Станишев.
Според него конгресът е посочил, че Българска социалистическа партия е консолидирана партия, че се обновява и развива и че дава отговор на съответните политически тематики за обществото. „ Нямаме съображение да се срамим от работата, която сме свършили през този мандат и ще продължаваме да я вършим”, съобщи Станишев. Ясно декларирахме нашите хрумвания за това по какъв начин да не допуснем международната финансова рецесия да не засегне българските жители, добави той. По думите му е належащо възобновление и усилване на българската държавност, защото има недостиг в това отношение. „ Сега българската страна се възражда на нови демократични и европейки основи. Този развой се сблъсква с доста опозиция – открита и очевидна. През тези години на нашето присъединяване в ръководещата коалиция направихме доста за модернизациоята на нашата страна. Този развой не е завършил. Тази борба едвам е започнала”, сподели още той. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР