Според него амбициите на руския президент Владимир Путин се простират

...
Според него амбициите на руския президент Владимир Путин се простират
Коментари Харесай

За ИТН е несериозно да се иска оставката на Стефан Янев

Според него упоритостите на съветския президент Владимир Путин се простират отвън Украйна, той желае нов международен ред, нова архитектура на сигурността, в която Русия да има определяща роля.

По думите му експанзията на Путин е била предизвикана от опцията Украйна да влезе в НАТО и да бъдат ситуирани оръжия напълно до границата на Русия. Освен това президентът на Руската федерация е трябвало да направи този ход, с цел да резервира мястото си в политиката. В такава застрашителна конюнктура е изцяло рационално проектите на НАТО за отбрана на членките да се задействат, означи Димитър Гърдев.

Депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев не знаел, че се желае оставката на Стефан Янев. " Ние поддържаме всички наши министри, в това число Стефан Янев. Важното е, че взехме обща декларация за спора сред Русия и Украйна ", сподели Ананиев.

Той изясни, че ръководещата коалиция има детайлно съдружно съглашение, знаят се всички министри от коя политическа мощ са. Стефан Янев е препоръчан от " Продължаваме промяната ". Ние би трябвало да покажем една консолидация, държавническо мислене в такива рецесии. Не съм чул някой от съдружните сътрудници да му е желал оставката (на Стефан Янев - б.р.), сподели още Ананиев.

Според него настояването на оставка от съдружен сътрудник би раздрусало обединеното ръководство. Настимир Ананиев не е сюрпризиран от декларацията на Българска социалистическа партия по отношение на нахлуването на Русия в Украйна. За него от цяла България е даден безапелационен знак, че осъждаме тази експанзия.

" Може да се чака бежанска вълна, ние би трябвало да осигурим опция на нашите хора в Украйна да дойдат у нас и в случай че желаят да се заселят тук ", сподели още Настимир Ананиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР