Според нас основният и най-бърз начин за преодоляването на кризата,

...
Според нас основният и най-бърз начин за преодоляването на кризата,
Коментари Харесай

Възраждане представиха на президента своя лек срещу кризата

„ Според нас главният и най-бърз метод за превъзмогването на рецесията, провокирана от дейностите и бездействията на настоящия кабинет, са предварителните избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре ”. Това съобщи водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов по време на консултациите при президента Румен Радев.

„ Благодаря, че сте извънредно бърз в дейностите си, както са планувани по Конституция, тъй като тя Ви дава опция сами да преценявате периодите, а вие сега действате по метод, по който демонстрира че фактически сте угрижен за обстановката и за изхода от политическата рецесия ”, сподели още той.

От партията считат, че България няма време за губене.

„ Най-добрият метод за излизане от рецесиите и за връщането най-малко частично на доверието на българските жители към парламентаризма са новите изори. Този парламент е изцяло привършен ”, уточни водачът на „ Възраждане ”.

По думите му не считат, че бихме могли да имат каквито и да е диалози с която и да е политическа мощ. „ Особено пък след гласуването за Северна Македония, където ясно, за следващ път, се обрисуваха не червени линии, а безусловно разломни камиони сред нас и всички останали в Народното събрание ”, добави Костадинов.

Според него сега публичните настройки не са същите като от преди 6-7 месеца. „ Ситуацията е динамична освен в България, само че и в света. Ако ние желаеме да бъдем на висотата на упованията на българския народ към нас, хората които претендираме че имаме качествата да водим народа, би трябвало да идем на следващ изпит за доверие ”, безапелационен бе той.

„ Ако вие прецените да дадете третия мандат на „ Възраждане ”, ние ще го върнем незабавно точно предвид на това, че не трябва да се губи време. Трябва да има ново държавно управление преди началото на зимата ”, добави той.

Президентът Радев му благодари и се обърна към медиите: „ Цикълът на съвещания приключи, следва връчване на мандат на първата политическа мощ ".

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР