Според началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев личният състав на

...
Според началника на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев личният състав на
Коментари Харесай

Началникът на отбраната: Личният състав на 24-а авиационна база изпълнява отлично задачите си

Според началника на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев персоналният състав на 24-а авиационна база извършва чудесно функционалностите и дилемите си, макар рестриктивните мерки и отлаганата с години рационализация, оповестява пресцентърът на Министерството на защитата /МО/.

"Благодаря, че продължавате традицията на поколенията "крумовци ", посветили себе си на военната вертолетна авиация, и несъмнено отстоявате мястото на военното формирование във типа въоръжени сили, в Българската войска, в системата за национална и групова сигурност ", е декларирал през днешния ден Боцев в обръщението си към управлението и персоналния състав на 24-а авиационна база - Крумово, по случай 56 години от нейното основаване.

"Въпреки ресурсните ограничавания, неналичието на части, отлаганата с години рационализация - всичко това, което обезсърчава и изпитва волята на всеки боец да се потвърждава в специалността, вие ежедневно показвате, че желаете и можете да изпълнявате чудесно функционалностите и дилемите си, да се мерите по качества с сътрудниците си от страни с доста по-голяма финансова осигуреност и техническа обезпеченост ", е бил безапелационен началникът на защитата.

Генерал-лейтенант Боцев е подчертал върху значимия принос на 24-а авиационна база към осъществяването на третата задача на Въоръжените сили. Той е оценил високо присъединяване на екипажи през миналото лято в преодоляването на пожарите в регионите на Бургас и Кресна, както и в Република Македония и Черна гора. Отбелязал е и достойното показване на персоналния състав на авиобазата в национални и интернационалните учения и тренировки.

Със своя заповед генерал-лейтенант Андрей Боцев е наградил военнослужещи, отличили се с професионализъм, неустрашимост и отговорност при осъществяване на поставените задания. Награди са връчили също командирът на Военновъздушните сили генерал-майор Цанко Стойков и командирът на 24-а авиационна база бригаден военачалник Димитър Иванов. По мотив на празника са поднесени венци и цветя пред паметника на починалите летци и авиационни експерти в авиобазата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР