Според маговете и различни биоенерготерапевти родовото проклятие е най-страшната черна

...
Според маговете и различни биоенерготерапевти родовото проклятие е най-страшната черна
Коментари Харесай

Родовото проклятие е най-страшната черна магия

Според маговете и разнообразни биоенерготерапевти родовото проклинание е най-страшната черна магия, която може да сполети някого, а оттова и цялото му семейство.

Ако родовото проклинание не бъде отстранено в точния момент, то продължава нататък по веригата, като се предава на децата ни, а по-късно и на техните деца. Този тип черна магия може да се почисти посредством молебствия, които са най-ефкасната мощ за влияние против него.

Има няколко метода да се отбраните превантивно против злата мощ на родовото проклинание. Професионалните магове поучават да не чакате злото да ви застигне и да ви свари неподготвени, а да се презастраховате овреме против него.

 Родовото проклинание е най-страшната черна магия

Това става още веднъж помощта на биоенерготерапевт, който може да ви кодира шанс, удача и здраве, както се показват астро маговете на техен диалект.

Също по този начин може да си извършите забрани от уроки и разнообразни проклятия, които няма да разрешат те да ви застигнат. По този метод ще можете да се предпазите от неприятните сили и няма да се наложи постфактум да се отстраняват следствията на родовото проклинание.

Най-често родовите проклятия се вършат от неприятни хора, даже от магьосници, които употребяват своите свръхестествени сили, с цел да навредят на някого. Те привикват духове на хора от други светове, които се насочват към нарочените домове.

Огромен съдружник в неприятните ръце и мозъци на такива хора, които желаят да анатемосан нечия къща и фамилия, е водата и то много постоянно. Както е известно, водата има своя памет и в тази ситуация се употребява като посредник за неприятна сила.

Обикновено се изричат неприятни думи, след което водата се излива в кафето на съответния човек, което той пие вкъщи си. Тази магия е в положение да аргументи единствено отрицателни и неприятни неща, като заболявания, злополуки и несгоди.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР