Според китайският календар на 23.01.2012 светът навлезе в годината на

...
Според китайският календар на 23.01.2012 светът навлезе в годината на
Коментари Харесай

Какво вещае годината на дракона

Според китайският календар на 23.01.2012 светът навлезе в годината на черният воден Дракон, която ще продължи до 9.02.2013.

Още от древността драконът е бил настойник на китайските императори, на огромните имперски династии и също по този начин е считан за най-могъщото създание в китайския зодиак. Драконът е благородно, само че и рисково животно. То въплъщава шанса и високото и устойчиво публично състояние. Именно заради тази причина, източните нации са считали, че да се роди човек в годината на Дракона е огромен шанс. Той е и обичаният знак на китайците.

 Какво вещае годината на дракона

Драконите имат благородно сърце и огромни витални сили, счита се, че се стремят да реализират всичко в живота. В същото време благородното животно е уверено, прочувствено и пламенно. В годината на Дракона триумф могат да реализират хора, които демонстрират същите тези качества в устрема си към мечтаната цел.

Драконът е знак на могъществото, мъдростта, величието и добротата. Черният цвят е цветът на космоса, на безкрайните водни дълбини. Годината, която минава под знака на Дракона е присъща с разнообразни пристрастености, решителни и устремени дейности, доста мъдрост. Стихията в тази година е водата, която е променлива и доста динамична. Водата също подарява живот и напредък. Водният Дракон е знак на творчеството и то в най-съвършената му форма.

Тази година ще бъде белязана от неспокойствие, активност, непредсказуемост и ентусиазъм. Ще бъде удобна за хора, които са дейни и изобретателни, стремящи се да вървят напред, да започват нов бизнес и нови планове от всевъзможен тип. Драконът цени хората, които са напористи, уверени, благородни и искащи победа.

Устремете се към успеха и ще получите покровителството на Дракона. Той ще повлияе удобно на вашите гении и развиването на интелекта. Драконът също по този начин ще помогне на хората, които желаят да създадат кариера и да реализират креативен триумф.

Това е годината на напористите и дейни хора, притежаващи сила и елегантна жизнеспособност. Бъдете почтени и открити и пред вас ще се отворят доста порти и непознати вероятности.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР