Според известната украинска астроложка Людмила Савина тази неделя се очертава

...
Според известната украинска астроложка Людмила Савина тази неделя се очертава
Коментари Харесай

Тази неделя е най-лошият ден в годината

Според известната украинска астроложка Людмила Савина тази неделя се обрисува да бъде един от най-тежките дни в годината.

По нейни калкулации тази неделя в 17:08 часа българско време попадаме в 15 лунен ден, който е един от най-неприятните интервали в годината.

Причините за неприятностите, които ни чакат тази неделя, са предизвикани от пълнолунието в зодиакалния знак Телец.

Луната ще влезе в зодиакалния знак в 17:08 часа българско време и ще остане там до 17:51 часа на 18 ноември (понеделник), когато стартира 16 лунен ден.

Астроложката предизвестява, че е желателно през 15 лунен ден да сме по-пасивни и поучава значимите срещи и задължения да бъдат отсрочени за понеделник.

 Лош ден

Влиянието на Луната тази неделя ще бъде извънредно мощно и ще извади на показ всички негативни характерности у хората, като ги усили неведнъж.

Очаква се през този ден да бъдем съблазнявани от разнообразни среди, а страстите ни да надделеят над разсъдъка.

Според Савина всички би трябвало да покажем примирение, самообладание и да се отнасяме заслужено към всичко, протичащо се към нас.

15 лунен ден е един от най-пагубните дни за работа, бизнес и здраве.

Астроложката поучава тази неделя да бъдем изключително деликатни и да се пазим от измами и илюзии.

Денят е доста рисков за хазартни игри и залози, тъй като загубите ще бъдат доста огромни.

 Телец

Савина споделя още, че през 15 лунен ден не е желателно да се вършат дарове и да се прави секс.

Тази неделя е един от допустимо най-лошите дни за подписване на брак, само че пък съвсем всички ще сънуваме оракулски сънища.

Когато Луната минава през знака на Телец, у всички хора се демонстрира присъщите за телците деловитост, устойчивост и предпочитание да притежаваш нещо или някой.

През този интервал се стремим да създадем нещо същинско, потребно, нещо което да ни донесе незабравим резултат и сме подготвени да се ангажираме с това за неопределен срок.

Когато Луната е в Телец, е добре да излезете измежду природата, да бъдете със фамилията си, да се насладите на вкусна храна или просто да си почините вкъщи в уютни, нормални условия.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР