Според източници, близки до Apple, компанията е все по-близо до

...
Според източници, близки до Apple, компанията е все по-близо до
Коментари Харесай

Apple е все по-близо до премиерата на самоуправляваща се кола

Според източници, близки до Apple, компанията е все по-близо до представянето на първия електрически автомобил, който ще може да се движи без човешка интервенция. Проект Титан, както вътрешно бе наречено начинанието, се приготвя от години. Преминал през доста премеждия и обрати в създаването, през днешния ден той е по-близо до премиерата си от когато и да било, настояват анализатори.

В Apple са завършили с по-голяма част от работата, нужна за новия персонализиран процесор на колата. Това е жизненоважен съставен елемент за превръщането на плана в действителност. Екипът към този момент е на стадий, в който ще тества чипа върху цялостен автопарк от транспортни средства в Калифорния, с цел да удостовери, че той може да обезпечи високо равнище на сигурност за останалите участници в придвижването.

Автономният електрически автомобил на Apple за в този момент се разказва като пространно транспортно средство. Според появилата се информация до този миг, той би трябвало да е лимузина с огромен екран вместо табло, сходен на iPad, ситуиран начело. Няма да има волан, което значи, че Apple се насочва към него само в ролята му на в действителност самоуправляваща се кола. Операционната система, работеща в нея, ще бъде доста сходна на iOS. Проект Титан ще попадне в екосистемата от програмен продукт на Apple и пълноценно ще взаимодейства с другите детайли от нея.

Първият автомобил на Apple ще излезе от индустриалната линия през 2025 година. Когато това стане, компанията възнамерява да го продава на физически лица.

Колкото до нужната електрическа сила, Apple не има намерение да основава лична система за зареждане. По-вероятно е компанията да го направи съчетаем с наличните стандарти на пазара. Това е непредвиден ход от страна на Apple, само че добре пристигнал за купувачите на всички места по света.

Все още нищо не е доказано публично от компанията, която обаче не стопира да наема автомобилни експерти от обичайни марки като Мерцедес, Хюндай, Тесла и така нататък

За повече вести от света на технологиите, посетете нашата графа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР