Според издадена заповед на кмета на Столичната община се определят

...
Според издадена заповед на кмета на Столичната община се определят
Коментари Харесай

Разбра се на колко места в София ще може да се поставят предизборни материали

Според издадена заповед на кмета на Столичната община се дефинират 200 места за слагане на пропагандни материали за предизборната акция в изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители, планувани за 14.11.2021 година, оповестяват от Столичния инспекторат.

Сред плануваните местоположения попадат обичайните за града афишни колони и табла, подобаващи стени и огради, както и партийните пространства на политическите сили, допълват от БНР.

Най-много са местата в регионите " Панчарево " – 25 бр., " Кремиковци " – 16 бр., " Подуяне " – 13 бр., " Нови Искър " и " Овча купел " – 12 бр., и други.

При използването на частни здания, огради и витрини, слагането на пропагандните материали се прави с позволение на притежателя или шефа на парцела, като на витрините слагането следва да е от вътрешната им страна.

Забранява се лепенето и изписването на пропагандни материали в и на транспортните средства и спирките на публичния превоз, на ел. касети и табла, монументи и дървета, както и потреблението на герба и знамето на Република България или на непозната страна.

Партиите, обединенията и инициативните комитети са длъжни да отстранен поставените от тях пропагандни материали в 7-дневен период след осъществяване на изборния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР