Пномпен, Камбоджа (AP) — Европейският съюз и ООН внезапно отложиха

...
Пномпен, Камбоджа (AP) — Европейският съюз и ООН внезапно отложиха
Коментари Харесай

ЕС и ООН пренасрочиха стартирането на проект за борба с трафика на хора в Камбоджа след въпроси относно мястото

Пномпен, Камбоджа (AP) — Европейският съюз и Организация на обединените нации ненадейно отложиха стартирането на стратегия за битка с трафика на хора тази седмица откакто беше изправен пред въпроси по отношение на избора на място: хотел в Пном Пен, благосъстоятелност на камбоджански магнат, който има различен парцел, употребен от трафиканти на хора.

Стартирането на EU-U.N. Проектът „ PROTECT “, който има за цел да помогне за попречване на насилието против дами и деца, трафика на хора и контрабандата на мигранти, беше плануван да се организира на 3 май в Камбоджа в хотел Phnom Penh. Обектът е благосъстоятелност на Л.Й.П. Group, конгломерат, ръководен напълно от фамилията на магната Ли Йонг Фат, камбоджански сенатор с тесни връзки с министър-председателя Хун Мане.

Въпреки че самият Ли Йонг Фат не е изправен пред обвинявания в трафик на хора, ръководство на казино от неговия бизнес е бил атакуван минимум два пъти и двата пъти управляващите са избавили хора, които са били принудени да работят там в измами в кол-центрове и други незаконн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР