Според древните митове китът има демонична същност, която го кара

...
Според древните митове китът има демонична същност, която го кара
Коментари Харесай

Морските животни са силни талисмани

Според античните легенди китът има демонична същина, която го кара да атакува хора и да ги отнася в морските дълбини. Древните считали, че китът гълта цели кораби дружно с екипажа им.

Те били уверени, че в корема на кита живее дявол, който измисля разнообразни тествания и мъчения за нещастните жертви. Китът като амулет епохи наред се е считал за обвързван със сатаната.

На процедура обаче китът е доста мощен амулет, който носи шанс. Китът като дрънкулка от метал или стъкло носи триумфи в връзките с хората.

Но в случай че смятате да го употребявате, с цел да навредите на някого, ще навредите най-вече на себе си, като привлечете неприятните сили към вас, тъй като това е мощен амулет.

 Флирт

Медузата също е мощен амулет. Медузата е знак на тайнствеността, неуловимостта и салдото. Медузата във тип на амулет ще ви помогнете да избегнете конфликтни обстановки.

Талисманът във тип на медуза успокоява и възвръща духовното равновесие в сложните моменти в живота. Талисман във тип на медуза Горгона оказва помощ при рисковани покупко-продажби.

Талисманът делфин е зареден с магическа мощ. Той е знак на отбрана и опция за избавление, по тази причина е изключително потребен при пътешествия и най-много по море.

Собственикът на амулет във формата на делфин ще заобикаля рисковите обстановки благодарение на това морско творение. Ако го носите на врата си, той ще ви защищити от неприятни произшествия.

Носете делфина покрай сърцето си, с цел да ви оказва помощ в любовта. С негова помощ ще избегнете раздялата с обичания човек, в случай че усещате, че връзките ви към този момент не са това, което са били първоначално.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР