Според данни на италиански медии българката, търсена след свлачището на

...
Според данни на италиански медии българката, търсена след свлачището на
Коментари Харесай

Медии: Изчезналата след свлачището в Италия българка се казва Николинка Благова

Според данни на италиански медии българката, търсена след свлачището на остров Иския, се казва  Николинка Благова, наричана от локалните хора Нина, съобщи Българска телеграфна агенция.

Николинка е работила на острова като млада. Тя е била там камериерка и е работила и в заведения за хранене. Обичала доста това място.  Иначе от няколко години живеела в Германия с колегата си, с който се срещнали точно на Иския и който бил ресторантьор.  

Николинка е подала документи за приемане на италианско поданство и преди три дни се върнала в Иския, с цел да уреди някои финални детайлности.  Миналия четвъртък тя била оповестена законно за италианска гражданка. Трябвало да се върне в Германия, с цел да отпразнува това събитие с половинката си, само че това по този начин и не се случило.

Във съдбовния ден Николинка е била явно на мястото на нещастието и в този момент е в листата на управляващите с изчезналите. Новината за нейното изгубване е била обявена на колегата й в Германия от неговия внук, който е юрист на остров Иския.

Иначе от първия си брак Николинка Благова имала деца и внуци в България.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР