Според българския журналист Огнян Дъскарев кандидатът за президент на САЩ

...
Според българския журналист Огнян Дъскарев кандидатът за президент на САЩ
Коментари Харесай

Журналист: Байдън страда от старческо слабоумие

Според българския публицист Огнян Дъскарев претендентът за президент на Съединени американски щати Джо Байдън страда от старческо малоумие, а това може да докара до заемане на неговата служба от подгласничката му в изборите Камала Харис, която е ляв радикал. Дъскарев изрази това мнение в предаването " Неделята на NOVA " по Нова телевизия.

„ Америка е надълбоко разграничена. Байдън има доста сериозен проблем. Той страда от старческо малоумие. На дебата се показа добре, тъй като беше препълнен с медикаменти. Ако той бъде определен няма да може да извършва своите отговорности ”, безапелационен бе Дъскарев.

„ Днес имаше изявления от Тръмп, които демонстрират, че той е в положително положение. Следващите 72 часа в действителност ще са основни във връзка с здравната част. По-важно обаче е какво се случва в политиката на Съединени американски щати. Два са огромните въпроси, които вълнуват хората там. Какви са конституционните измерения, в случай че президентът изпадне в неспособност да извършва функционалностите си и по какъв начин се отразява това на акцията на Тръмп ”, счита юристът Борислав Цеков.

Той добави, че като се изключи два щата, на всички места в Съединени американски щати има мажоритарна система. Това значи, че спечелилият взима всички гласове в Избирателната гилдия. Това била повода и за разминавания в интернационалния избор и Националната гилдия.

„ Предстоят неповторими избори в Съединени американски щати. Това ще бъдат избори срещу и за Тръмп. Байдън е там, тъй като просто би трябвало да има конкурент ”, счита политологът проф. Анна Кръстева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР