Според архивите на уфолозите извънземните продължават генетичните си експерименти с

...
Според архивите на уфолозите извънземните продължават генетичните си експерименти с
Коментари Харесай

Хора, участвали в експерименти на извънземни

Според архивите на уфолозите извънземните не престават генетичните си опити с хора и до ден сегашен. Регистрирани са доста случаи на похищение на хора от извънземни.

В множеството случай хора, които са станали жертва на похищение от извънземни, могат да си спомнят елементи за случилото се единствено в положение на внушаемост. Към тези данни мнозина имат съществено отношение, защото съгласно специалистите, когато е под внушаемост, човек не е кадърен да лъже.

Под въздействието на регресивна внушаемост жертвите на похищение описват, че с тях са осъществявани унизителни и мъчителни опити. В разнообразни техни органи – мозък, корем, бъбреци, гръбначен мозък, полови органи са били вкарвани игли и сензори.

Според разказите им те са били изследвани благодарение на невероятни медицински апарати. В разнообразни елементи на телата им били вкарвани импланти, които обезпечават бързото намиране на хората при потребност.

 Извънземни

По същия метод учените маркират и чипират другите животни при проучванията си. Най-често при жертвите на извънземно похищение импланти се откриват в мозъка, зад очната ябълка, в ушите, носа или под кожата на ръцете или краката.

Някои от тези импланти наподобяват на паяк с доста тънки крайници, които по незнаен за нас метод се свързват доста крепко с нервните нишки на индивида.

 Отвлечени от Извънземни

През 1993 година португалският хирург Антониу Боржа извадил от главата на пациентка дребно устройство, което съгласно проучванията е радиопредавател, с чиято помощ може да бъдат следени напредванията на дамата.

Причината да потърси помощ била неспираща мигрена. Анализът посочил, че приемникът е от незнаен материал, който не може да бъде забелязан на рентген.

Често отвлечените оповестяват, че извънземните взимат проби от спермата или яйцеклетките им. На дамите се вгради генетичен материал в матката и след няколко седмици зародишът се извлича и се поставя в развъдник.

Жертвите на тези опити настояват, че в извънземни бази и на Луната има хиляди капсули, отглеждащи хибриди и мутанти. На някои от дамите било разрешено да видят плода на утробата си и даже да си поиграят с него след раждането му от инкубатора.

В някои случаи ембрионът не се извлича и тогава дамите раждат деца с огледални очи, доста стеснен нос, крокодилска кожа, отвесни, близко ситуирани една до друга зеници.

Случаите на сходни разновидности са все по-чести. Жертва на похищение била и 24 годишна австралийка, която била употребена за жив развъдник и съгласно показанията й, взето под внушаемост, дала живот на 26 хибрида.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР