Спорът между Лионел Меси и Кристияно Роналдо рядко досега се

...
Спорът между Лионел Меси и Кристияно Роналдо рядко досега се
Коментари Харесай

Легендарен вратар на Ливърпул: Меси е провокатор, а Роналдо е егоцентрик

Спорът сред Лионел Меси и Кристияно Роналдо рядко до момента се е водел за чисто личностните им качества, само че не е без казус и това да се дебатира. Легендарният вратар на Ливърпул - Йержи Дудек, реши да се включи в тематиката, въпреки и задочно през своята автобиография.

„ Меси е подбудител, какъвто бе и целият състав на Барселона под управлението на Хосеп Гуардиола. Винаги са били подготвени да те предизвикат и доста постоянно им се получаваше идеално. Чувал съм Меси да приказва такива гнусни неща на Пепе и Рамос, че мъчно човек би си показал да излязат от устата на човек, който видимо наподобява толкоз спокоен и приветлив “, написа полякът в книгата си, представен от Il Posticipo.

„ Раул също е доста нахален, само че изцяло е естествен вид. Кристияно Роналдо обаче е голям егоцентрик с невероятна жадност за триумф. Убеден съм, че той би предпочел отборът му да печели всякога с 1:0 с негови попадения, в сравнение с с 5:0, само че без той да се е разписал. Като цяло и той е естествен човек, само че е изцяло разбираемо, в случай че някой не го харесва “, написа още Дудек.

Полският вратар прекара 4 години в Реал Мадрид преди да приключи кариерата си, като записа единствено 12 мача за „ кралския клуб “. Името му обаче блесна най-ярко във финала на Шампионската лига през 2005 година, когато танците му на вратата способстваха за пропуските на Милан в оня митичен мач в Истанбул, приключил 3:3 от 0:3, само че въпреки всичко изгубен от „ росонерите “ след наказателните изстрели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР