СподелиВероятно с цел за вътрешна употреба и за надъхване на

...
СподелиВероятно с цел за вътрешна употреба и за надъхване на
Коментари Харесай

Тръмп смени позицията си на 180 градуса

Сподели
Вероятно за за вътрешна приложимост и за надъхване на елементарните американци, по време на избирателен протест в събота, някогашният американски президент Доналд Тръмп довери, че е споделил на водача на неуточнена страна от НАТО, че тя в случай че не усили разноските си за защита, той „ би насърчил “ Русия „ да направи каквото си изиска “.

Последваха сериозни реакции, както от страна на редица европейски водачи и от съдружниците на Съединени американски щати, по този начин и вътре в самата Америка.

Ден по-късно Тръмп очевидно осъзна, че евентуално е направил сериозна неточност и в своята обществена мрежа „ Трут сошъл “ отхвърли рецензиите, които си навлече, с което всъщност промени смисъла на предното си изказване и препотвърди американската поддръжка за НАТО.

„ Направих НАТО мощна и даже радикалните леви демократи и подправените републиканци признават това “, написа Тръмп „ Когато споделих на 20-те страни (от Алианса), които не заплащат справедливия си дял (за защита в размер на 2 % от брутния вътрешен продукт), че би трябвало да платят или няма да имат американска отбрана, парите потекоха “, увери той.

Тръмп, който е явният любимец за номинацията на републиканците за президентските избори през ноември, на които, както наподобява, ще се изправи против президента демократ Джо Байдън, прикани НАТО да изравни помощта си за Украйна с американската.

„ Иначе ще бъде Америка преди всичко! “, предизвести той, имайки поради външнополитическата си теория по време на своя президентски мандат (2017-2021 г.).

По този метод Тръмп разсея обвиняванията, че в случай че завоюва изборите няма да бъде благонадежден сътрудник на НАТО и съдружниците си. Остава да проследим останалата част президентската акция в Съединени американски щати, с цел да забележим и позицията и на двамата претенденти във връзка с съюзите, в които американците имат задължения.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР