Спипаха режисьора Люси Иларионов в страшно нарушение на пътя. Той

...
Спипаха режисьора Люси Иларионов в страшно нарушение на пътя. Той
Коментари Харесай

Люси Иларионов загуби управление върху колата си и отнесе много псувни

Спипаха режисьора Люси Иларионов в ужасно нарушаване на пътя. Той паркира колата си в пътно нарушаване на столичния бул. България.

Фотосите са оповестени във Facebook групата " Забелязано в София " с изложение: " За режисьорчето на поп фолка разпоредбите не важат " и демонстрират Люси, който е качил колата си на велоалеята и тревните площи към булеварда.

Публикацията провокира вълна от мнения по адрес на режисьора. Самият той описа пред Телеграф, че нарушаването е след щета на колата му. Той съобщи: " Денят, 5 март, в който е снимано съответното нарушаване, се движих по булеварда малко преди 17 часа с Ани Хоанг. Бързахме за фотоси и карах в най-лявата лента. Когато ми се наложи да се престроя в дясно, защото трябваше да завием, изгубих надзор над автомобила. Воланът се въртеше, само че не управляваше посоката на колата.

Ситуацията ме уплаши поради трафика в този час. Посоката за придвижване беше натам, накъдето са завъртени гумите за последно. Започнаха да ни свирят от всички страни. Нямаше по какъв начин да натисна внезапно спирачка, единственото, което ми хрумна, беше да дам още малко газ, да се кача на бордюра и да спра там ", изясни Люси. Той звъннал незабавно на майстора си да пристигна дружно с пътна помощ. Оказало се, че казусът е строшен кормилен болт на рейката.

Люси и Ани прекарали 20 минути в очакване, през което време отнесли всевъзможни обиди. " Никой не ме попита за какво съм спрял толкоз нелогично. Никой не предложи помощ ", оплаква се Иларионов.
 Люси Иларионов загуби ръководство върху колата си и отнесе доста псувни (СНИМКА)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР