Специализираният сайт European Best Destinations, който представя най-красивите места за

...
Специализираният сайт European Best Destinations, който представя най-красивите места за
Коментари Харесай

Къде европейците мечтаят да почиват? Класация

Специализираният уебсайт European Best Destinations, който показва най-красивите места за туристи в Европа, направи анкета за най-мечтаните дестаниции за това лято. Прави усещане, че някои от тях не са от най-познатите, само че евентуално хората са употребявали пандемията, с цел да прегледат и по- непознати направления и по тази причина желанията им са по-различни от тези преди година.

Португалският Рим

Много известен е Брага, който е прочут като португалския Рим поради огромното изобилия от архитектурни монументи и история, красиви църкви и манастири.

Неостаряващият Рим

И преди, и след пандемията италианската столица си остава желана дестинация за пътешествия. Тя примамва туристите освен с музеите под намерено небе, само че и като идеално място за фамилно пътешестване или сантиментално странствуване.

Хърватската Тоскана

Хърватският град Цавтат е също в челната тройка по желание. Намира се покрай Дубровник, само че го назовават хърватската Тоскана, тъй като животът там тече постепенно и е идеално място за спокойна отмора.

Градът на седемте замъци

Изненадващо в класацията попада румънския Сибиу поради съчетанието на античната история и яркия дух на съвременността, в сърцето на Трансилвания, позната като града на седемте замъци.

Кефалония

Остров Кефалония, най-големият от Йонийските острови е парадайс за феновете на плажните удоволствия и не отстъпва по забележителности и на най-големите гръцки острови.

Най-южният фиорд

 
 
Крайбрежният град в югоизточната част на Черна гора към този момент няколко години е шлагер измежду морските курорти на Европа. Котор резервира челно място поради изумителните гледки към Которския залив и историческото завещание. Тъй като е измежду най-врязаните елементи на Адриатическо море, назовават го „ най-южният фиорд ".

Канарските острови

Въпреки че те са по-близо до Африка, в сравнение с до континенталната част на Испания, Канарските острови носят типичното испанско обаяние и не отстъпват от челните места на класацията, обещавайки незабравимо лятно преживяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР