Специализираният наказателен съд отложи за края на септември делото за

...
Специализираният наказателен съд отложи за края на септември делото за
Коментари Харесай

Отложиха делото за шпионаж срещу Николай Малинов

Специализираният углавен съд отсрочи за края на септември делото за шпионаж против някогашния ръководител на придвижване " Русофили " Николай Малинов, съобщи БНР.

Причината - не е получил обвинителния акт в точния момент. За следващ път Малинов дефинира обвиняването против него като " безумно " и съобщи, че е на съд, с цел да бъде сплашен левият гласоподавател.

Малинов беше част от различна на Българска социалистическа партия лява коалиция, лице на която беше някогашният министър председател от края на предишния век Жан Виденов. Въпреки упованията тя да получи поддръжка към границата за влизане в Народното събрание, резултатът е надалеч от това. Анализът следва, сподели Николай Малинов. Но и преди него, той имаше пояснение - акцията против него с присъединяване на прокуратурата.

" Естествено, че част от гласоподавателите са се уплашили. То за това се прави. Това е като баницата - тука малко удариш, там малко удариш, тука попречиш, само че пътят е дълъг. На История Славянобългарска са ѝ трябвали 135 години, с цел да стане идеология на страната, тъй че ще работим ".

Разследването против Николай Малинов стартира през септември 2019 година Прокуратурата постоянно захранваше медиите с материали.

Разрешено пътешестване до Москва вкара разрешилия му арбитър Андон Миталов в черния лист на Съединени американски щати. Двама съветски жители получиха възбрана да влизат в страната.

В разгара на предизборната акция Малинов стана обвиняем. Новината го завари в Москва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР