Специализираният наказателен съд определи мярка за неотклонение Задържане под стража“

...
Специализираният наказателен съд определи мярка за неотклонение Задържане под стража“
Коментари Харесай

Кметът на район „Северен“ в Пловдив остава в ареста

Специализираният углавен съд дефинира мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за кмета на пловдивския регион „ Северен “ Ральо Ралев, обвинен от Специализираната прокуратура за корупционни дейности.

Гаранция в пари от 60 000 лева (какъвто е размерът на подкупа, желан от кмета) дефинира в това време съдът за Иван Делевски, упрекнат от Специализираната прокуратура като медиатор в корупционната договорка. Мотивите са, че Делевски не е бил главният основател на действието и неговата роля в корупционната скица е била второстепенна.

Според обвиняването е налице действителна заплаха, в случай че е на независимост, Делевски да окаже въздействие на очевидци или да идвърши друго закононарушение. Освен това, събраните докзателства по делото са задоволителни, с цел да се направи обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, за което е упрекнат.

Специализираната прокуратура стачкува пред Апелативния профилиран углавен съд определението на първата инстанция в частта му за мярката за неотклонение на Иван Делевски. Делото ще се гледа на втора инстанция на 11 юни 2019 година

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР