Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд днес, 19 юни,

...
Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд днес, 19 юни,
Коментари Харесай

Прокуратурата иска от съда и Пламен Бобоков да остане постоянно в ареста

Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд през днешния ден, 19 юни, искане за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража " по отношение на Пламен Бобоков, упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група.
Делото ще се прегледа още през днешния ден следобяд.
Пламен Бобоков беше арестуван през вчерашния ден сутринта с прокурорско разпореждане от наблюдаващия прокурор по делото против него Генка Бързашка. Това стана макар платената гаранция в размер на 1 милион лв.. Обяснението - гаранцията не е импортирана в период.
В началото на юни брат му Атанас Бобоков остана за непрекъснато в арестa поради схемата с вносния отпадък у нас. Държавното обвиняване тогава разгласи, че има задоволително доказателства, че Бобоков, някогашният зам.-министър на околната среда Красимир Живков, ексшефът на плевенската Регионална инспекция за опазване на околната среда Габриел Савов дружно с предприемачите Николай Миховски и Айгюн Еминов са взели участие в проведена незаконна група.
Те са обвинени, че са депонирали рискови оловни боклуци от компанията " Монбат Рисайклинг " на няколко места из страната, знаейки, че няма по какъв начин да ги обезвредят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР