Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките

...
Специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност в малките
Коментари Харесай

13 задържани при спецакция в павелбанските села Тъжа и Манолово

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места и правонарушения на публичния ред е извършена на 21 март в селата Тъжа и Манолово.

Това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Извършени са инспекции на 43 адреса, 123 лица и 46 моторни транспортни средства, арестувани са 13 лица, показват от Дирекцията. На един от адресите са открити тютюневи акцизни артикули без бандерол.

Операцията е осъществена от чиновници на полицейския сектор в Павел баня, взаимно със чиновници на Зонално жандармерийско ръководство – Кърджали и Държавно ловно стопанство „ Мазалат “.

От ОДМВР – Стара Загора показват още, че продължава засиленото полицейско наличие на територията, обслужвана от Районно ръководство – Казанлък. 

След изказване на кмета на община Казанлък Галина Стоянова, от Министерство на вътрешните работи предизвикаха работна среща с кметове на обитаеми места в района, на която да бъдат разисквани съответни ограничения за запазване на публичния ред и попречване на сходни произшествия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР