Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Ето какво време ни очаква днес

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще остане без основна смяна, оповестява от Национален институт по метеорология и хидрология.

Преди обяд ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на обособени места, основно в Западна и Централна България ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 31° и 36°, по-ниски по Черноморието, в София - към 31°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

В планините сутринта ще бъде слънчево. Около и след обяд основно над планините в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра - към 18°.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР