Специализирана полицейска операция за ефективно противодействие на престъпността, опазване на

...
Специализирана полицейска операция за ефективно противодействие на престъпността, опазване на
Коментари Харесай

45 акта съставиха при спецакция срещу престъпността в Русе

Специализирана полицейска интервенция за дейно противопоставяне на престъпността, запазване на публичния ред и обезпечаване на полицейско наличие в уязвими региони, сектори, махали и квартали се организира на територията на ОДМВР-Русе. В нея участваха екипи от всички подразделения на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, съобщи кореспондентът на БГНЕС.


В хода на интервенцията са тествани 619 лица, 478 МПС, формирани са 45 акта за открити административни нарушавания, формирани са 27 заявителски материала, като 5 от тях са бързи производства, а 11 досъдебни производства. Установени са причинителите на 24 закононарушения и едно лице оповестено за търсене. Полицейските чиновници са задържали за период до 24 часа по ЗМВР общо 11 лица, като следва задържането с непрекъсната мярка „ Задържане под стража “ за период до 72 часа на разположение причинител на голям брой обири на територията на гр. Русе.

Проверени са 15 пункта за черни и цветни метали, 14 заложни къщи, 10 автосервиза и автоморги, 26 сборища, 14 питейни и увеселителни заведения, 22 търговски обекта, а при инспекции взаимно с други органи са формирани още 4 акта за открити административни нарушавания. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР