Специализирана операция на територията на Районно управление-Стамболийски, което включва и

...
Специализирана операция на територията на Районно управление-Стамболийски, което включва и
Коментари Харесай

Акция и в община Стамболийски срещу купен вот

Специализирана интервенция на територията на Районно управление-Стамболийски, което включва и общините Кричим и Перущица , е почнала в 8:00 часа тази заран.
 Българска телеграфна агенция
Основната задача е недопускане на закононарушения срещу изборното законодателство или пазаруването на гласове . Това сподели пред публицисти в Перущица комисар Костадин Костов, шеф на " Охранителна полиция " към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

" В интервенцията са включени и чиновници от основна дирекция " Жандармерия ". Ще се ревизират хранителни магазини, автоморги, автокъщ и, хранилища за дървен материал, заложни къщи. Установява се законни ли са компаниите, преглеждат се документи, движимости и предмети, търсят се описи, персонални карти ", посочи Костов.

По думите му акцията е главно в квартали и обитаеми места, в които има рисково население. Към сегашния миг няма сигнали за пазаруване на гласове. 
 Българска телеграфна агенция
Към момента на територията на Стамболийски има открит случай на нелегално владеене на акцизни артикули без бандерол - към 2200 къса цигари . Съставени са 10 акта по Закона за придвижване по пътищата и 30 фиша.

" Паралелно тече интервенция на Икономическа полиция, взаимно с Агенция " Митници ", БАБХ и Национална агенция за приходите ", сподели още Костов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР