Специализирана акция в монтанското село Крива бара се проведе, след

...
Специализирана акция в монтанското село Крива бара се проведе, след
Коментари Харесай

Глътка въздух за Крива бара след спецакция

Специализирана акция в монтанското село Крива бара се организира, откакто стана ясно по какъв начин пенсионери са принудени да се въоръжават против крадците поради непрекъснатите нападения, заяви бТВ.

Вчера полиция и жандармерия стартира претършуване на домове, търсене на хора и инспекции на коли. Намерени и конфискувани са разнообразни крадени движимости, открити са още доказателства, арестувани са двама рецидивисти по водено против тях следствие за кражба от парцел на 64-годишна жена.

Днес част локалните поданици споделиха, че след полицейската акция ще живеят по-спокойно, надяват се резултатът да е по-дълготраен. Други остават скептични.

„ Институциите би трябвало да извърнат внимание къде се къса веригата – или е прокуратура, или е съд, или е полиция. Някъде, нещо не работи. Това ще продължи и след акцията и репортажа. Имах дело, оправдаха го и нищо повече, нямало доказателства “, сподели Влади Георгиев, гражданин на село Крива бара.

Иван Александров съобщи, че познава причинителите, само че е сюрпризиран, че са арестувани единствено двама. Надява се най-малко да не бъдат освободени след няколко дни, а да им бъде наложена мярка за непрекъснато задържане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР