Специализирана акция на полицията се проведе тази сутрин и в

...
Специализирана акция на полицията се проведе тази сутрин и в
Коментари Харесай

Роми от Раданово отричат да са продали гласа си

Специализирана акция на полицията се организира тази заран и в ромската махала на великотърновското село Раданово. Издирват се лица, които са взели участие в скица за пазаруване на гласове. До момента са тествани четири адреса.

Сред тях е и магазин за хранителни артикули. Продавачката в обекта обаче реагира остро при появяването на екипа на Bulgaria ON AIR.

Пенсионираната Йорданка Шишманова се прибрала за седмица от Англия, където живее със фамилията си. Казва, че не се е прибирала в България от година, само че отхвърля да е тук поради изборите.

" Прибрахме се за малко и в понеделник пътуваме назад за Англия. Не съм тук поради изборите, не ме интересува това нещо. Кой за който желае, за него да гласоподава, аз в понеделник самолета и пътувам ", сподели Йорданка Шишманова.

Жителите на ромската махала настояват, че не знаят за какво се организира профилираната акция.

" Когато станах - видях, че е цялостно с служители на реда, те не гледат, че хората желаят да си изкарат за едно парче самун. Ходят за коприва, за желязо, моите деца са в Англия, другите са в Германия. Нито вземаме пари, нито сме чули за пари ", отсече Антоанета Михайлова.

" Нали е неразрешено да продаваш гласа си ", добави Галя Ангелова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР