Специалистите по възстановяването дейността на Търговския регистър работят денонощно. Става

...
Специалистите по възстановяването дейността на Търговския регистър работят денонощно. Става
Коментари Харесай

Борисов: Специалистите по възстановяването на Търговския регистър работят денонощно

Специалистите по възобновяване активността на Търговския указател работят непрекъснато. Става въпрос за голяма база данни. По-лошото от това да не се включва незабавно регистърът е по-късно базата с данни да даде неточност. Експертите да бъдат оставени за 2-3 дни да бъдат оставени на мира. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов.

"Специалистите, всички, които имаме - и на ДАНС, и на БОП, на самата компания, на самата организация работят и, дето се вика, не ги пресирам. Защото източват лентите. Това има детайл и на изкуствен интелект, тъй като самата стратегия си избира от кое място какво да вземе и мисля, че по-добре да ги оставим на мира да свършат работа. Това са ме помолили, не ги пресирам по никакъв метод. Да, прелестно ми е да изляза и да кажа: "Всичко е наред днеска ", само че - комплицирана, извънредно комплицирана материя " сподели Борисов, представен от Българска национална телевизия.

След Созопол през днешния ден министър председателят дойде в Резово, където дружно с ръководителя на парламентарната група на ЕНП Манфред Вебер инспектираха защитата на българо-турската граница. Резово е един от най-уязвимите региони във връзка с мигрантския напън към страната ни. В огледа взе участие и вътрешния министър Валентин Радев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР