Специален сайт за европейските потребителите на фотоапарати на Sony стартира

...
Специален сайт за европейските потребителите на фотоапарати на Sony стартира
Коментари Харесай

Sony стартира европейски фотографски хъб



Специален уебсайт за европейските потребителите на фотоапарати на Sony започва японската компания. Sony α Universe Europe ще предлага уроци от топ експерти, фото и видео надпревари, както и информация за това къде потребителите могат да тестват техника на компанията.

На уеб страницата са налице профили на така наречен посланици на Sony – фото разказвачи, подкрепяни от компанията. Той предлага взор оттатък техните обществени профили, изследвайки в подробност техните пристрастености и това, което ги стимулира и въодушевява. Потребителите ще могат да се учат от посланиците, както креативен, по този начин и механически, посредством задълбочени публикации и уроци за всички апсекти на фотографията и фото техниката.

Новият уебсайт ще включва набор от извънредно наличие, измежду което:

“В последните години Sony промени метода си в посока на това какво е допустимо във фотографията. Стартът на Sony α Universe Europe съставлява идната стъпка в тактиката ни да помогнем на клиентите да се възползват оптимално от опциите на своята Sony техника – сподели Ян Салмон-Леганьор, шеф продуктов маркетинг за Sony Europe. Искаме да развенчаем мистерията към серия фотографски техники и да вдъхновим фотографите да тестват нови неща под управлението на едни от най-хубавите фотографи в света. “

Новият уебсайт Sony α Universe Europe към този момент е тук и наличието на него ще бъде обновявано постоянно, дават обещание от компанията. Наличен е на 22 европейски езика, вкключително български.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР