Спешно решение иска Бойко Борисов, вероятно свързано с местните избори.Премиерът

...
Спешно решение иска Бойко Борисов, вероятно свързано с местните избори.Премиерът
Коментари Харесай

Проблем! Какво поиска спешно Борисов

Спешно решение желае Бойко Борисов, евентуално обвързвано с локалните избори.

Премиерът акад. Николай Денков и „ Промяната “ имат мощни причини за оставането на Даниел Делчев на позицията „ регионален шеф на област Кърджали “, само че от ГЕРБ упорстват за промяната му. Това разкриха за 24rodopi.com източници от ръководещата коалиция.
-->
Назначенията на регионалните шефове били извънредно значими за водача на ГЕРБ Бойко Борисов и приоритет на фона на идващите локални избори.

Предстоят диалози в обединението ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС за новите назначения. От групировката на Борисов към този момент предали имена на Мария Габриел, която ще договаря с премиера акад. Денков за измененията в регионалните управи.

Няма реализирано единодушие за регионалните шефове. „ Разговорите вървят мъчно. Търсят се кандидатури, които да са допустими и за двете обединения ”, съобщи пред Нова нюз БНР сподели Христов, водач на Съюз на демократичните сили и народен представител от ГЕРБ-СДС.

От ПП-ДБ сложили условие претендентите за регионални шефове да не са взели участие към този момент в ръководство, което от ГЕРБ-СДС не одобряват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР