Студентите от Харвард и Калифорнийския университет в Бъркли научиха нов

...
Студентите от Харвард и Калифорнийския университет в Бъркли научиха нов
Коментари Харесай

Харвард, Калифорнийски университет в Бъркли, обучава студенти, че печелите в живота, като сте отвратителни

Студентите от Харвард и Калифорнийския университет в Бъркли научиха нов урок тази седмица: Те могат да получат това, което желаят в живота, като бъдат отвратителни и унищожителен.

Във вторник пропалестинските протестиращи опаковаха палатките си в Харвард - не тъй като учебното заведение им сподели да го създадат, а тъй като админите отстъпиха на настояванията им.

Училището капитулира, възстановявайки отстранените студенти и се съгласявайки с диалози за основаване на стратегия за палестински проучвания и отнемане от дарението на Харвард от Израел.

В подмяна протестиращите студенти „ демократично гласоподаваха “ за преустановяване на лагера, който продължи 20 дни в Харвард Ярд.

В цялата страна „ Лагерът за свободна Палестина “ на Калифорнийския университет в Бъркли разпусна своя къмпинг със 150 палатки във вторник след договаряния за нова работна група, която ще преразгледа учебните вложения, свързани с „ производството на оръжия, всеобщото отнемане от независимост и/или промишленостите за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР