Спартак (Плевен) и ФК Крумовград завършиха 1:1 в среща от

...
Спартак (Плевен) и ФК Крумовград завършиха 1:1 в среща от
Коментари Харесай

Спартак измъкна точка от Крумовград в Плевен

Спартак (Плевен) и ФК Крумовград приключиха 1:1 в среща от 23-ия кръг на Втора лига, като гостите би трябвало да съжаляват за пропуснатата победа. Те поведоха в резултата в 80-ата минута посредством бранителя Цветелин Радев, който се беше присъединил в офанзивата.

Минута преди края на постоянното време плевенчани изравниха посредством Боримир Карамфилов, който се разписа с глава. Резервата Алекс Георгиев проби от дясно и центрира зад точката за осъществяване на дузпа, там Боримир Карамфилов скочи най-високо и я забоде в мрежата на опитния капитан на крумовградчани Благой Макенджиев. В последните секунди Спартак (Плевен) можеше да стигне и до цялостен поврат, само че Стефан Христов не съумя да насочи топката в мрежата. Той получи центриране от ляво, само че избра да стопира топката преди да стреля и това му попречи да употребява момента на изненадата.

Гостите от Родопите остават с 39 точки и си поделят 3-ото място със Спортист (Своге). И те нападнаха по-сериозно в първите минути, като първото състояние в мача беше за тях, само че ударът с глава на Китан Василев срещна гредата. Преотстъпеният от Славия Мартин Сораков на първо време центрира, а по-късно опита и шанса си, само че за наслада на вратаря Станислав Антонов той беше застанал на пътя на топката. 

Двата тима подвигнаха темпото през второто полувреме, като отново отборът на Крумовград атакува по-активно. Калоян Стефанов пропусна една опция, само че въпреки всичко 10 минути преди края те откриха резултата. С гола на Боримир Карамфилов обаче точките станаха по една в двете направления.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР