Созопол няма да може да разчита на шестима футболисти за

...
Созопол няма да може да разчита на шестима футболисти за
Коментари Харесай

Созопол без шестима срещу дубъла на Ботев Пловдив

Созопол няма да може да разчита на шестима футболисти за гостуването на Ботев Пловдив-2 в мача от 29-ия кръг на Втора лига на 2 април (събота) от 17:00 часа, оповестиха от клуба.

Венцислав Славов, Михаел Орачев и Росен Андонов пропущат срещата поради санкции за насъбрани жълти картони, а Галин Димов, Даниел Андреев и Мартин Димитров са заболели от грип.

"Струпаха се проблеми за този дуел и не ни беше елементарно през седмицата. Имаме трима футболисти, които ще изтърпят наказване от насъбрани жълти картони. Грипната вълна не подмина и нас, като трима от футболистите са заболели от грип. Той не подмина и мен, само че всичко е наред и към този момент съм на линия. Познавайки нашите футболисти и треньори, аз знам, че ще дадем всичко от себе си. Ще бъдем доста мощни, виновни и най-важното добре готови, с цел да се представим по най-хубавия метод. В нашата философия, с изключение на позитивен резултат, нищо друго не съществува и не ни интересува ", разяснява за формалния уебсайт на клуба изпълнителният шеф Румен Димов.

Созопол а 11-и в класирането с 34 точки, а Ботев Пловдив-2 е 13-и със 7 точки по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР