Социалните медии бяха взривени от снимки и видеоклипове от 30-я

...
Социалните медии бяха взривени от снимки и видеоклипове от 30-я
Коментари Харесай

Криско чукна 30. Черпи с водка и 10-етажна торта

Социалните медии бяха взривени от фотоси и видеоклипове от 30-я рожден ден на Криско. Най-успешният хип-хоп артист в България означи своя празник с нечувано празненство.

За да означи уместно рождения си ден, любимецът на публиката предложения някои от най-близките си другари в столичен клуб, в който имаше присъединяване предходната седмица. Сред тях бяха рапърът Венци Венц, журналистът Кристина Патрашкова, моделът Велина Узунова. Специална маса в заведението бе непокътната и за околните другари на Криско, на която се изляха много бутилки скъпа водка. Звездната компания не спря да се забавлява цяла нощ, а атмосферата бе повече от еуфорична. Разбира се, на купона участва и приятелката на рапъра - танцьорката Цвети. С необятни усмивки двамата позираха и не криеха любовта си. А положителното въодушевление витаеше във въздуха.

Кулминацията на празненството се оказа неповторима 10-етажна торта, а гостите на Криско не стопираха да разясняват, че въпросното украшение е същинско произведение на сладкарското изкуство. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР