Социалната платформа TikTok заяви днес, че обвиненията от страна на

...
Социалната платформа TikTok заяви днес, че обвиненията от страна на
Коментари Харесай

TikTok отхвърля обвинението на Малайзия, че блокира пропалестинско съдържание

Социалната платформа TikTok съобщи през днешния ден, че обвиняванията от страна на малайзийското държавно управление, че блокира пропалестинско наличие, са " неоснователни " , оповестява " Ройтерс ".

Малайзия предизвести в четвъртък, че, и съобщи, че техните платформи са упрекнати в ограничение на наличие, подкрепящо палестинците.

Meta отговори в четвъртък, че няма " никаква истина " в обвиняването и че не потиска съзнателно гласовете в своята платформа Фейсбук. Говорител на TikTok изпрати имейл до " Ройтерс " през днешния ден, в който също отхвърли обвиняването на Малайзия , че блокира пропалестинско наличие. " Искането е безпричинно. Насоките на нашата общественост се ползват еднообразно за цялото наличие в TikTok и ние се ангажираме да прилагаме поредно нашите политики, с цел да защитим нашата общественост ", гласи имейлът.

Въпреки това Meta и TikTok дефинират " Хамас ", като " рискова организация " и не разрешават всякакво наличие, което го възхвалява.
 Премиерът на Малайзия Ануар Ибрахим не е склонен с натиска на Запада да осъди
Премиерът на Малайзия Ануар Ибрахим не е склонен с натиска на Запада да осъди " Хамас "

Ануар: Западните и европейските страни неведнъж са упорствали Малайзия да осъди " Хамас "

Израел нанесе, откакто аргументи гибелта на над 1400 души. По данни на управляващите в Газа при въздушните удари на Израел са починали над 7000 палестинци,.

След експлоадирането на спора Tiktok и Meta започнаха стъпки за усилване на модерирането и унищожаване или етикетиране на фотоси и фрагменти с принуждение.

Meta разгласи в средата на октомври, че е премахнала или етикетирала близо 800 000 изявления на иврит и арабски в дните след офанзивата. TikTok от своя страна съобщи тази седмица, че е премахнал повече от 775 000 видеоклипа и 14 000 излъчвания онлайн след офанзивата.
 Европейска комисия проверява Meta и TikTok поради дезинформация
Европейска комисия проверява Meta и TikTok поради дезинформация

Социалните платформи разпространявали подправена информация за спора в Близкия изток
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР