Социалната мрежа за професионални бизнес контакти LinkedIn тества идеята да

...
Социалната мрежа за професионални бизнес контакти LinkedIn тества идеята да
Коментари Харесай

Linkedin проучва организирането на платени онлайн събития

Социалната мрежа за професионални бизнес контакти LinkedIn тества концепцията да разреши на потребителите да заплащат за виртуални събития, хоствани на нейната платформа, като евентуално основава нов генератор на доходи както за обществената мрежа, по този начин и за нейните консуматори, предава Bloomberg.

Тестът включва дребна група консуматори и компанията не е решила дали да го популяризира по-широко, се споделя в изказване от понеделник от Microsoft Corp., компанията майка на платформата. LinkedIn към момента изследва метода, в това число какъв брой пари ще прибира от домакините и дали изобщо да ги таксува.

Този ход се базира на растежа на LinkedIn Events, стратегия, която по време на пандемията усили мощно известността си. 21 млн. души са участвали най-малко на едно от събитията на платформата през 2020 година, оповестиха от компанията.

„ Продължаваме да се учим от противоположната връзка на членове и клиенти и да тестваме нови способи за възстановяване на практическата работа “, се споделя в изказването на LinkedIn. „ Като част от всичко това изследваме опциите за заплащания в продукта Events въз основа на противоположна връзка от уредниците на събития “.

LinkedIn, която стартира да предлага персонално и онлайн обмисляне на събития посредством своята платформа през 2018 година, усъвършенства системата по време на пандемията. Тя добави опцията за видео предаване онлайн през предходната година, с цел да се оправи по-добре с виртуалните събития. По-рано през тази година LinkedIn стартира да предлага на домакините опцията да популяризират своите събития.

Компанията съобщи, че изследва други нови функционалности - с изключение на евентуално зареждане с пари - с цел да улесни семействата на събития.

Плановете на LinkedIn бяха разкрити от кода, прикрит в бета версия на идна актуализация на приложението на компанията за iPhone. Кодът се отнася за ръководство на заплащания, продажба на билети и генериране на доходи като хазаин. Той също по този начин би дал опцията на потребителите да купуват билети.

„ Излизайки от това събитие, ще загубите обявата си и билетът ви няма да бъде възобновен “, гласи планувано известие за системата. „ Ако имате въпроси, апелирам, свържете се с уредника “.

Изтичания в кодовете разкриха идни функционалности и на Robinhood Markets Inc., Peloton Interactive Inc., Фейсбук Inc., Square Inc. и други огромни компании.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР