Социалната мрежа X, известна като Twitter, започна да таксува потребителите

...
Социалната мрежа X, известна като Twitter, започна да таксува потребителите
Коментари Харесай

Twitter започна да таксува потребителите

Социалната мрежа X, известна като Twitter, стартира да таксува потребителите за достъп до TweetDeck. Услугата постоянно е била безвъзмездна за потребление, само че X разгласи в обява през юли, че ще стане единствено за клиенти. От сряда потребителите, които желаят достъп до X Pro, ще би трябвало да заплащат за X Premium, услугата, въведена от притежателя на уеб страницата, Илон Мъск, като метод за генериране на спомагателни доходи за компанията. Абонаментът коства на потребителите $84 на година.

Хората, които купуват X Premium, също ще получат синя отметка в акаунта си, в допълнение към предпочитаното класиране в отговорите и търсенето, достъп до по-дълги изявления и по-малко реклами, наред с други функционалности. Услугата, по-рано наричана Twitter Blue, започва мъчно през ноември, когато беше спряна, откакто потребителите сътвориха сметки, представящи се за известни марки и звезди. Twitter Blue започва още веднъж през декември, макар че проблемите с имитацията не престават.
-->
Мъск, който е и основен изпълнителен шеф на Teslaи SpaceX, закупи Twitter в края на предходната година за 44 милиарда $. Служители и консуматори незабавно усетиха въздействието му, защото той наложи внезапно редуциране на работни места и вкара редица огромни нови функционалности и промени в политиката на платформата.

Съвсем неотдавна компанията стартира да прави необятно ребрандиране, което Мъск разгласи през юли. Twitter отдръпна известното си синьо-бяло лого на птица и се трансформира в X. Бързо последваха промени в имената на услугите на Twitter, като TweetDeck.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР