Социалната мрежа Instagram пусна анонсирания по-рано инструмент, който ще изпраща

...
Социалната мрежа Instagram пусна анонсирания по-рано инструмент, който ще изпраща
Коментари Харесай

Instagram ще напомня за необходимостта от почивка при прегледа на съдържание

Социалната мрежа Instagram пусна обявения по-рано инструмент, който ще изпраща на ползвателите известие за това, че е належащо да си почиват при прегледа на новините. Това е съобщил ръководителят на администрацията на услугата Адам Мосери.

" За мен е значимо на хората да им харесва да прекарват времето си в Instagram, по тази причина през днешния ден пуснахме " Take A Break ". С него желаеме да дадем на всички опцията да вземат осъзнато решение за това по какъв начин да прекарват своето време в обществената мрежа ". Ако един ползвател прелиства новините несъмнено време, то известие ще му подсказва, че е време да прекъсне това и да си почине.

Адам Мосери също по този начин отбелязва, че потреблението на тази функционалност ще се предизвиква  отделно измежду юношеската публика. За да схванат те за новия инструмент, ще им бъдат показвани известия с предложение да си включат увещание за продължителността на времето за прилагане на обществената мрежа.

Нововъведението работи в Съединени американски щати, Англия, Ирландия, Канада, Нова Зеландия и Австралия от 7 декември, а в останалите страни ще стане налично при започване на идната година.

Instagram в допълнение ще стартира да тества и функционалност, която ще даде на ползвателите опция за заличаване на огромен размер фото или видео информация, а също по този начин на мнения и лайкове. Предполага се, че всички искащи ще могат да тестват новата алтернатива през януари.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР