Социалната мрежа Facebook ще се опита да открадне бизнеса на

...
Социалната мрежа Facebook ще се опита да открадне бизнеса на
Коментари Харесай

Facebook става и сайт запознанства

Социалната мрежа Фейсбук ще се опита да открадне бизнеса на „ Тиндър ” с онлайн запознанствата, оповестяват международните организации.

За задачата потребителите ще си вършат специфични профили за запознанства. Те ще са забележими единствено за хората отвън листата с другари – и то единствено тези, които също си търсят половинка.

Огромното количество персонална информация обаче ще помогне на компанията на Марк Зукърбърг да свързва по-ефективно самотните сърца.

Ще има опция за специфични събития и групи точно за запознанства. Ако попаднете на някоя забавна за вас персона и възприятията са взаимни, връзката ще е в обособен канал – не измежду персоналните известия във „ Facebook ” или чатовете в „ Уатсап ”. Ще можете да си пишете, само че без да си пращате картинки или клипчета, прецизира бТВ.

Твърди се, че задачата е построяването на дълготрайни връзки, само че анализатори показват очевидните опасности пред световната платформа – онлайн запознанствата не са елементарен пазар и грешките при реализацията на този вид функционалности могат да наранят съществено реномето дори на онлайн колос.

Така или другояче, акциите на конкурентните уеб сайтове в тази сфера се сринаха след оповестяването на новата функционалност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР