Социалната комуникационна кампания #BePresent на Huawei бе наградена по време

...
Социалната комуникационна кампания #BePresent на Huawei бе наградена по време
Коментари Харесай

Huawei спечели сребро на наградите Euro Effie 2017 на Европейската асоциация на комуникационните агенции

Социалната информационна акция #BePresent на Huawei бе наградена по време на 21-вото издание на влиятелните награди Euro Effie на Европейската асоциация на информационните организации. Считани за златния стандарт за успеваемост в региона на маркетинговите връзки, европейските награди Effie за 2017 година отличиха устрема на Huawei да построява мощна връзка и взаимоотношения сред марката и потребителите. Наградата удостовери още един път тактиката на компанията да предлага артикули и услуги на база положителното познаване на потребностите на потребителите на локално и районно равнище. Huawei бе единствената наградена компания от бранша „ ИТ/Телекомуникации ".

Коледната акция на Huawei през 2016 година се обърна към потребителите с апела да оставят смарт телефоните настрани в празничния интервал, акцентирайки върху значимостта да бъдат дружно през това особено време на годината. Инициативата включваше прочувствена телевизионна реклама, поддръжка от авторитетни персони в обществените мрежи, разнообразни цифрови активации и медийна връзка. С персонални видеа към потребителите се обърнаха Михаела Филева и Орлин Павлов, които споделиха видеото от рекламата и приканиха българите да оставят своите устройства настрани. Допълнителна поддръжка на самодейността оказаха Гери Турийска, Нели Хаджийска и Драгомир Симеонов, които споделиха особено сниманите видеа с Михаела и Орлин, пресъздаващи Коледното обръщение на Huawei.

Във Варшава бе извършена и специфична маркетинг активация навън - показване на магазин за дарове Huawei Perfect. По време на акцията бе разпространяван и синият Huawei P9 с двойна камера, основана в партньорство с Leica.

„ Наградата е самопризнание за устрема и посвещението на Huawei да схваща потребителските желания и да продължава да основава отличаващи се акции. Горди сме, че акцията, която развихме с нашите чиновници за потребителите в Централна и Източна Европа, е приета от маркетинг специалистите на пазара. Huawei е първият производител на смарт телефони, който предизвиква хората да „ оставят настрани телефоните си " по време на празничния сезон ", споделя Тони Ронг, вицепрезидент на потребителското звено на Huawei за Централна, Източна Европа, и Скандинавския район.

„ Изключително сме щастливи, че акцията ангажира и зарадва нашите консуматори в България. Призовахме хората да прекарат празничния интервал със фамилиите и приятелите, с цел да усетят страстта от това да бъдат в действителност с околните си и да споделят този миг дружно " - разяснява Кристина Щерева, маркетинг шеф „ Терминални устройства " на Huawei за България и Македония.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР