Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобър ден, добри хора.Ето съобщението,

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДобър ден, добри хора.Ето съобщението,
Коментари Харесай

Всичките ли избираеми места в листите на ПП “Продължаваме промяната” са купени, г-н Петков?

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Добър ден, положителни хора.

Ето известието, което изпратих на Кирил Петков, някогашен министър председател, в приложението Telegram.

Добър ден, господин Петков.

Във вторник, в 9:11 часа, върнахте позвъняване на чужд номер, от предния ден. Когато Ви се показах: “Аз съм журналистката Соня Колтуклиева ”, Вие се разбързахте да пандизите, само че обещахте да се обадите по-късно. Не го сторихте, несъмнено.

Както се вижда, имате храброст да се явявате на изявленията единствено в удобни медии, които Ви глезят, пудрят и дезодорират. От мен да го знаете: който владее огромните малките екрани – той губи изборите. Медийното преекспониране е нездравословно за Вашето политическо здраве.

Днес желая да Ви задам следния въпрос: всичките ли избираеми места в листите на Политическа партия “Продължаваме смяната ” са купени, господин Петков?

Случаят с някогашния спор(т)ен министър Радостин Василев, за който се писа, че ще бъде лидер в Габрово ( Вие не го опровергахте) е абсурден. На 25 май 2022 година “Сердика спортни парцели ”, с принципал Министерството на младежта и спорта, подписва контракт с адвокатско сдружение “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ” на стойност 117 349,80 лв. – на 2 юни 2022 година са изплатени 27 000 лв., на 3 юни 2022 година са изплатени 25 807, 42 лв..

Добре познавате тази адвокатска фирма, нали, господин Петков?! И Вие, като длъжностен министър на стопанската система, сте й уредили прелестен контракт с държавната ББР, след срещата Ви с Лена Бориславова в почасова квартира на ул. ”Гладстон ”, на 20 юни 2021 година, за която има видео, което още не сте коментирали.

Защо напряко не дадете на юристите от адвокатската фирма на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев да редят листите на “Продължаваме смяната, вместо да си играете на народна власт на ул. ”Чаталджа ” 3?!

Защо игнорирате и обиждате локалните структури като им изпращате “парашутисти ”? Натрисате Радостин Василев на героичния град Габрово, тъй като в родния му военен Плевен го назовават “предател ” и не желаят да го виждат даже.

Изпращате Бойко Рашков в Перник, където разчитате на Българска социалистическа партия, само че партията не съумя да вкара народен представител в 47-я парламент; знаете ли, че и там има напрежение против Вашия претендент? Питам се, какъв брой ли време би трябвало да мине, до момента в който бай Рашков изневери и на Вас, както на Ани Крулева и на Румен Радев?! Питайте татко си Петко за безпощадните сатрапи на Държавна сигурност, той ги познава добре ( btw, “бай ” идва от чичо, а не от закупувам, което Ви е някак по-познато.)

Нарекохте, господин Петков, ” смели мъже ” отцепниците от “Има подобен народ ”. Много помпозно звучи. Те са просто банални предатели. Не забравяйте: “веднъж изменник – вечно изменник ”. Пазете си гърба и Лена.

Знаете ли, господин Петков, сънувах сън: Вие плащате на ренегатите, те Ви връщат за листите. Кръговрат. Money makes the World go round… Нали?!

Желая Ви бодър ден! И бъдете, най-малко от-време-на-време, малко по-смел.

Поздрави,

Соня Колтуклиева

П.П. Ако ми се дразните и ядосвате, можете да ме блокирате. Радостин Василев, Виктория Василева и Георги Георгиев към този момент го сториха.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР