Софтуерната компания с датски корени и български офис Milestone Systems

...
Софтуерната компания с датски корени и български офис Milestone Systems
Коментари Харесай

Milestone Systems инвестира 1 млн. лв. в разширение на офиса си

Софтуерната компания с датски корени и български офис Milestone Systems влага в разширение на офисните си площи в Garitage Park на " Околовръстен път " в София. Тя взима нов етаж, с което усилва потенциала за екипа си с още 70 места. Цената на инвестицията, споделят от Milestone, е над 1 млн. лева, а с изключение на офис площи новият етаж разполага и с Concept Center, където клиентите ще могат да виждат резултата от интеграцията на системите на компанията в демо стая с LEGO макет на интелигентен град.

Основна причина за отварянето на нов етаж е " потребността от колаборация сред екипите, " настояват от компанията, която има построена тактика за набиране на чиновници в локалния клон за идващите 5 години.
Най-интересен в новото пространство е " концептуалният център ", където макет на LEGO служи като демо за интелигентен град, ръководен със системите на Milestone Фотограф: Надежда Чипева

Реклама

Българското звено
Milestone Systems създава програмен продукт за камери и системи за видеонаблюдение. Компанията е основана в Копенхаген, Дания, и е учредена през 1998 година Приходите й за 2021 година са към 1.1 милиарда датски крони, или 158 млн. $. Общо в групата работят към 1300 души. София е главен интернационален център, който все още има 220 експерти, разпределени в два съществени екипа - софтуерни разработки и продажби.
Налице са присъщите за Garitage огромни общи пространства и стъклени стени Фотограф: Надежда Чипева Реклама
В софийския офис на чиновниците се предлага опция за хибридна работа, като наложително е да прекарват най-малко част от времето си дружно с останалите от екипа в Garitage Park. Увеличеният потенциал допуска и наемане на още експерти. От компанията удостоверяват, че има отворени позиции, само че настояват, че растежът на екипа ще е органически. " Планираме да наемем още 100 души в границите на идващите пет години ", оповестяват от Milestone Systems.
Свързани публикации Томас Йенсен, Milestone Systems: Огромна част от създаването на софтуера ни се случва в София 13 януари 2023, 07:00 Дроновете на бъдещето 20 ноември 2021, 11:43 Професия: Dev Оperations инженер 3 май 2020, 13:32 Хората, а не дилемите 13 декември 2019, 11:39
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР