Софийският градски съд потвърди паричната гаранция от 2000 лв. на

...
Софийският градски съд потвърди паричната гаранция от 2000 лв. на
Коментари Харесай

СГС потвърди: 2 бона гаранция за Диана, която помете пет автомобила в София

Софийският градски съд удостовери паричната гаранция от 2000 лева на 18-годишната Диана Мандакова, упрекната, че е помела 5 коли в София. Това оповестиха от съда, представени от novini.bg.На първа инстанция момичето беше пуснато на независимост против паричната гаранция. От обвиняването споделиха, че ще упорстват за мярка за неотклонение „ задържане под стража ”. Но съдът не е почел това искане.
Пред съда Диана сподели следното: „ Искрено скърбя за всичко, което стана. Няма да се прикривам. Аз отидох да се извиня на хората. Няма да се повтори това нещо, обеца на ухото ми е. Искам да отида на учебно заведение, имам матури ”, сподели тя. И добави: „ Пред мен изскочи автомобил, направи противоположен завой. Аз счупих внезапно кормилото на колата и не съумях да я овладея ”.
В съда, с цел да поддържат щерка си, пристигнаха родителите ѝ. При злополуката Диана е карала колата на майка си. „ Само споделям, че скърбя и нищо друго ”, уточни Нина Мандакова, представена от Нова телевизия.

След злополуката дрегерът регистрира 1.53 промила алкохол, а тест за опиати съществуване на кокаин в организма на момичето. „ Експертизата е посочила съществуване на алкохол в кръвта 1.9 ”, посочи наблюдаващият прокурор Любомира Апостолова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР