EasyJet предизвика масова паника сред пътниците си, след като изпрати

...
EasyJet предизвика масова паника сред пътниците си, след като изпрати
Коментари Харесай

Хаос в EasyJet, тъй като пътници погрешно казаха, че полетите им са отменени „заради Израел`

EasyJet провокира всеобща суматоха измежду пасажерите си, откакто изпрати имейли и текстови известия до пасажерите, в които им споделяше, че полетите им са анулирани - макар че не бяха " T.

Плановете за пътешестване бяха хвърлени в хаос, когато самолетната компания осведоми летовниците, че самолетът им няма да пътува за на никое място, преди час по-късно да отдръпна предизвестието и да каже, че е станала неточност. Но доста пасажери към този момент са се резервирали за различен полет и настояват, че компанията към момента желае да им начисли такси за отменяне.

Пътниците се обърнаха към обществените медии, с цел да подлагат на критика компанията и споделиха, че първичното известие допуска, че полетите към този момент не са което се случва „ заради развиването на събитията в Израел “. Това докара до луда борба, до момента в който хората се опитваха да резервират още веднъж различни направления - и вторият им имейл пристигна прекомерно късно.

Агенти и пасажери бяха оставени в режим на суматоха, откакто самолетната компания „ инцидентно “ изпрати известия, в коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР