Софийските организации на Движение България на гражданите решиха да подкрепят

...
Софийските организации на Движение България на гражданите решиха да подкрепят
Коментари Харесай

ДБГ София подкрепя гражданската кандидатура на Мая Манолова за кмет на столицата

Софийските организации на Движение България на жителите взеха решение да поддържат за кмет на София гражданската кандидатура на Мая Манолова. При своето оповестяване госпожа Манолова като либерален претендент разгласи, че ще се бори за разтрошаване на корупционния модел на ръководство в общината.

С сполучливата си работа по дела като машинното и електронното гласоподаване, банкрута на физически лица и други, тя е потвърдила, че единствена от декларираните до в този момент претенденти има сили да се опълчи на статуквото, което неефективно ръководи София към този момент 14 години.

Изпълнителният съвет на ДБГ в най-кратък период ще предложи на Мая Манолова и другите дясно-центристки партии, които застанат зад нейната кандидатура, платформа за гражданско ръководство.

Тя би трябвало да подсигурява, че бъдещото ръководство на Столична община ще следва десни политики за реализиране на екологична, подредена и комфортна среда за живот на софиянци, битка със злоупотребите в публичните поръчки, облекчение на микро-малки и междинни предприятия в работата им с общината, недопускане на увеличение на локалните налози и други

ДБГ ще организира диалози за сформиране на необятна дясно-центристка листа за общински съветници.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР