Софийска районна прокуратура предаде на съд обвиняемия В.В. за това,

...
Софийска районна прокуратура предаде на съд обвиняемия В.В. за това,
Коментари Харесай

Мъж потроши 5 аквариума с гаечен ключ и уби 400 рибки

Софийска районна прокуратура съобщи на съд обвинения В.В. за това, че посредством нанасяне на голям брой удари с железен френски ключ, незаконно унищожил и развалил непознати движими движимости, благосъстоятелност на „ З.Д. “ ЕООД и на „ У.Б. “ АД, на обща стойност 1810 лв..

На 08.04.2020 година П.К. се намирала на работното си място в магазин стопанисван от „ З.Д. “ ЕООД, находящ се в софийския ж.к. „ Люлин “. П.К. и обвиненият В.В. постоянно имали финансови разногласия, свързани с издръжката на двете им деца. На горепосочената дата В.В. неведнъж звънял по телефона на П.К. и ѝ желал пари. Тъй като не могли да реализират консенсус, обвиненият решил да отиде на работното място на П.К., като със себе си взел железен френски гаечен ключ.

Пристигайки в магазина В.В. нанесъл голям брой удари с металния ключ по бюро, ситуирано в касовата зона на магазина, както и по намиращите се върху него баркод скенер и ПОС терминал. В резултат от нанесените удари ПОС терминалът и баркод скенерът били унищожени, а плотът на бюрото бил развален.

П.К. се пробвала да изведе В.В. отвън касовата зона, споделила му да напусне комерсиалния обект неотложно, само че вместо това той се насочил към аквариумната зона в магазина. Обвиняемият нанесъл голям брой удари с горепосочения ключ по намиращите се там 5 броя аквариуми, цялостни с декоративни рибки. В резултат от нанесените удари аквариумите се счупили и намиращите се в тях 400 броя декоративни рибки погинали.

Междувременно сътрудник на П.К. алармирал чиновниците по сигурността в комерсиалния център и полицейски чиновници от 09 РУ-СДВР, които пристигнали на местопроизшествието.

В хода на следствието било открито, че посредством нанесените удари В.В. незаконно е унищожил 5 броя аквариуми, 400 броя декоративни рибки, баркод скенер и е развалил плот на бюро, благосъстоятелност на „ З.Д. “ ЕООД и незаконно е унищожил ПОС терминал благосъстоятелност на „ У.Б. “ АД, като общата стойност на всички инкриминирани движимости е 1810 лв..

Предстои наказателното произвеждане против обвинения В.В. да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР