Софийска районна прокуратура обвини и задържа мъж, заканил се с

...
Софийска районна прокуратура обвини и задържа мъж, заканил се с
Коментари Харесай

Задържаха мъж заради побой и закана за убийство на майка си

Софийска районна прокуратура упрекна и задържа мъж, заканил се с ликвидиране и нанесъл телесна щета на майка си

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 44-годишен мъж, нанесъл телесна щета на майка си и й се заканил с ликвидиране.

На 23.02.2022 година, към 13,00 часа в апартамент на ул. " Хаджи Димитър " в гр. София, обвиненият Н.И. се заканил с ликвидиране на К.Д. с думите: " Ще те убия! Ще ти счупя двата крайници! Ще ти счупя ръката! " и това заканване е възбудило у нея състоятелен боязън за реализирането му. Докато я заплашвал, обвиненият я дърпал,извивал й ръцете и я ритал, като по този метод й нанесъл лека телесна щета. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Срещу Н.И. е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по чл.144, алинея 3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс и по чл.131, ал.1, т.5а, вр.чл.130, ал.2 от Наказателен кодекс.

Предвид опцията обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение, наблюдаващ прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Н.И.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР