Софийска окръжна прокуратура е започнала досъдебно производство по случая с

...
Софийска окръжна прокуратура е започнала досъдебно производство по случая с
Коментари Харесай

Прокуратурата с извънредна информация за изнасиленото и убито дете

Софийска окръжна прокуратура е почнала досъдебно произвеждане по случая с откритото тяло на 8-годишно момиче в село Ковачевци. Това съобщи на брифинг Наталия Николова, административен началник на Софийска окръжна прокуратура.

По първични данни детето е умряло от задушаване.

Всеки миг чакаме физически материалите по делото, събрани от полицията. Това обявиха от прокуратурата на ексклузивен брифинг във връзка жестокото обезчестяване и ликвидиране на 8-г. момиче в самоковското село Ковачевци.

" При всички случаи ще бъде редуцирано наказването на младежа, защото за съзнателно ликвидиране на пълновръстен причинител е едно, а за малолетен - друго, в по-малки граници. Тук може да има и квалифициращи условия, в случай че е по изключително непосилен метод, каквито данни имаме сега. Тогава ще бъде тежко наказуемо ", прецизираха от прокуратурата.

" По техни думи, в случай че младежът е разпитан, то е от Министерство на вътрешните работи. Към момента не е повдигнато обвиняване, тъкмо това следва - доказателствата да се преценяват от наблюдаващия прокурор ", съобщи Николова.

" Младежът ще бъде разпитан в качеството на обвинен и ще му се даде мярка задържане под стража. Полицията събира доказателства и би трябвало да ни ги рапортува ", добави тя.

По думите ѝ нощес в 20 ч. е подаден сигнал от майката, че детето го няма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР