Софиянец засне как колонка на бензиностанция на бул. Владимир Вазов

...
Софиянец засне как колонка на бензиностанция на бул. Владимир Вазов
Коментари Харесай

Софиянец засне как бензиноколонка отчита без реално зареждане

Софиянец снима по какъв начин колонка на бензиностанция на бул. " Владимир Вазов " регистрира гориво и пари без да има действително зареждане. Клипът провокира бурни реакции измежду потребителите във Facebook.

На видеото се вижда по какъв начин мъжът държи в ръка револвера без да го е поставил в резервоара, само че все пак колонката регистрира заредено гориво.

" Това към този момент ме вбеси. По принцип в никакъв случай не си наливам горивото самичък, само че този път взех решение аз да го ръся. Това е клип по какъв начин продължава да регистрира даже когато и револверът е изваден. НЕ е натиснат спусъкът!!! Бензиностанцията е Еко на бул. Владимир Вазов. Моля за съответни мнения, по какъв начин и какво мога да направя, с цел да се вземат нужните ограничения и наказания ", написа в групата " Забелязано в София " Вальо Благоев.

Той добавя, че чиновниците на бензиностанцията го посъветвали да приказва с шефа, който обаче не бил в обекта. Благоев е подал тъжба в Комисията за отбрана на потребителите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР