София. Тази вечер ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл Българската

...
София. Тази вечер ще бъде излъчен традиционният благотворителен спектакъл Българската
Коментари Харесай

Благотворителният концерт „Българската Коледа“ ще бъде излъчен тази вечер

София. Тази вечер ще бъде излъчен обичайният благотворителен театър „ Българската Коледа “ под патронажа на президента Румен Радев и неговата брачна половинка Десислава Радева. Концертът ще стартира в 20.00 часа в ефира на bTV и Българското национално радио. Това оповестиха от прессекретариата на президента .

Изявени български актьори, музиканти, спортисти, публицисти и общественици ще поддържат с присъединяване си благотворителната самодейност в помощ на децата в неволя. Тази година 19-ото издание на „ Българската Коледа “ е отдадено на децата, нуждаещи се от незабавна помощ и интензивно лекуване.

Тази година в благотворителния концерт на сцената на Народния спектакъл „ Иван Вазов “ се включват обичани български музиканти, измежду които Графа, Веско Ешкенази, БТР, Любо Киров, Белослава, Дони и Нети, „ Фондацията “, Тони Димитрова, Росица Кирилова и група „ Жестим “, Дара Екимова и Никола Тодоров. Участие ще вземат и детска вокална група „ Бон-Бон “, ученици на „ Voice Academy “, българските участници в детската Евровизия Денислава Димитрова и Мартин Стоянов, детска вокална група „ Нови гласове “ от Търговище, Национално учебно заведение за танцово изкуство и учениците от Първа британска гимназия.

От сцената послания ще насочат известни публицисти, спортисти, медици, общественици. Деца, подкрепени от „ Българската Коледа “, ще опишат за своите старания и фантазии.

Концертът се осъществя от екипа на „ Дрийм Тийм Груп ”. Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще са актьорите Павел Иванов и дребната Ая Алексиева. Зрителите могат да поддържат идеята с изпращане на текстово известие на номер 1117.

Информация за „ Българската Коледа “, както и методите, по които може да бъде направено подаяние, са посочени на интернет-страницата на благотворителната самодейност:.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР